30 jaar
ervaring

Een andere kijk op wonen, werken of leven

Meer dan 30 jaar vakmanschap

Wanneer u kiest voor Wall & Paints, dan kiest u voor meer dan 30 jaar ervaring in interieurconcepten. Bovendien bent u zeker dat meesterschilder en -behanger Gunther Van den Bossche en zijn zoon Jeffrey de opdracht uitvoeren. Vader en zoon brengen samen elke opdracht tot een goed einde.

Na studies hout- en marmerimitatie aan de kunstacademie studeert Gunther Van den Bossche in de jaren ‘90 af als informaticus. Uiteindelijk kiest hij toch voor het schildersvak en treedt hij als schilder in dienst van een schildersbedrijf. Na meer dan tien jaar ervaring te hebben opgedaan, richt hij zijn eigen zaak op.

Analytische blik

Inmiddels heeft Gunther Van den Bossche met zijn eigen bedrijf Wall & Paints al meer dan twintig jaar op de teller. Dankzij zijn studies informatica leerde Gunther elk interieurvraagstuk analytisch te bestuderen. Als interieurspecialist kijkt hij daarom op een andere manier naar ruimtes. Klanten mogen dan ook rekenen op verrassend en creatief interieuradvies.

Eigen specifieke schilderstechnieken

Gunther Van den Bossche ontwikkelde doorheen de jaren enkele exclusieve schilderstechnieken. Deze past hij in opdracht van gerenommeerde Belgische binnenhuisarchitecten toe in binnen- en buitenland. Zo voerde Gunther Van den Bossche tot grote tevredenheid van zijn klanten al opdrachten uit in New York, Parijs en aan de Côte d’Azur.

Zoon in opleiding

Zoon Jeffrey staat garant voor de toekomst van Wall & Paints. Sinds enkele jaren werkt hij mee aan de zijde van vader Gunther en leert hij stapsgewijs de knepen van het echte schilders- en behangersvak.

Jeffrey deelt dezelfde drang naar perfectionisme als zijn vader. Zo volgt hij voortdurend bijscholingen om telkens nieuwe gespecialiseerde schildertechnieken aan te leren.

Plannen voor de toekomst
Wall & Paints zit boordevol groeiplannen voor de toekomst. Zo investeerden we in een hangar als testruimte voor onze zoektocht naar nieuwe technieken en oplossingen. De huidige toonzaal sluit 31 oktober 2016.

Tegen midden 2017 openen we een toonzaal in een nieuwbouwproject. Op dit nieuwe adres (Dokter André Goffaertstraat 14a in Aalst) zullen we onze klanten nog professioneler van dienst zijn. Eveneens in 2017 openen we de hangar met demonstratieruimtes. Dan voorzien we meteen ook een naamswijziging naar ‘Wall & Paints Van den Bossche & Zn’.

In afwachting daarvan brengen we onze huidige collecties Arté en Boss Paints mee naar uw project.