30 jaar
ervaring

Een andere kijk op wonen, werken of leven

Meer dan 35 jaar vakmanschap

Wanneer u kiest voor Wall & Paints, dan kiest u voor meer dan 35 jaar ervaring in interieurconcepten. Bovendien bent u zeker dat meesterschilders en -behangers Gunther Van den Bossche en Stijn Wamback de opdracht uitvoeren.

Na studies hout- en marmerimitatie aan de kunstacademie studeert Gunther Van den Bossche in de jaren ‘90 af als informaticus. Uiteindelijk kiest hij toch voor het schildersvak en treedt hij als schilder in dienst van een schildersbedrijf. Na meer dan tien jaar ervaring te hebben opgedaan, richt hij zijn eigen zaak op in 1996 namelijk Wall and Paints Van den Bossche Concepts.

Na een jarenlange samenwerking met Stijn Wamback (sinds 2002), hebben Gunther en Stijn beslist om samen te vloeien in een nieuwe BV Wall and Paints. Aangezien onze aanpak zo klantgericht en persoonlijk is, was de beslissing voor Stijn om -Wall and Paints- binnen x aantal jaren verder te zetten een logische keuze.

Eigen specifieke schilderstechnieken

Gunther en Stijn ontwikkelde doorheen de jaren enkele exclusieve schilder en deco technieken. Deze past hij in opdracht van gerenommeerde Belgische binnenhuisarchitecten toe in binnen- en buitenland. Zo voerde Gunther en Stijn tot grote tevredenheid van zijn klanten al opdrachten uit in New York, Parijs en aan de Côte d’Azur.