30 jaar
ervaring

Een andere kijk op wonen, werken of leven

Verfijnde en exclusieve schildertechnieken

De toegevoegde waarde van Wall & Paints overstijgt het vakkundig schilderen van een ruimte. Wij bieden u een totaalconcept. Met de juiste kleuren of bijzondere schildertechnieken tonen we u in elke ruimte een andere kijk op wonen, leven én werken.

Eerlijk en gedurfd advies

Uiteraard bepaalt u finaal welke kleuren en schildertechnieken we gebruiken om uw ruimtes de juiste sfeer en uitstraling te geven. Wel mag u voor elk project rekenen op eerlijk, origineel en gedurfd advies.

Interieuradvies zit steeds gratis en vrijblijvend in onze service vervat. Wij komen persoonlijk bij u langs en luisteren naar uw verhaal. Hoe gebruikt u een ruimte? Hoe is de ruimte ingevuld met meubels en andere decoratie? Wat is de lichtinval?

Op basis van een akkoord volgt een diepgaand onderzoek en krijgt u eerlijk en gedurfd interieuradvies dat onze schilderopdracht overstijgt. Voor elke ruimte werken we op maat een creatief voorstel uit.

Wij komen vrijblijvend langs voor eerste technisch en stijladvies. Maak uw afspraak. >

Verfijnde en exclusieve schildertechnieken

Des te technisch complexer een schilderopdracht, des te liever wij het hebben. De afgelopen decennia ontwikkelden wij eigen exclusieve technieken als oplossing voor specifieke uitdagingen.

Alle stijlen en architecturen

Alle stijlen en architecturen zijn mogelijk: landhuis, postmodern, hypermodern, klassiek,…. Ook beperkte restauratieschilderwerken behoren tot onze specialiteiten.

Gerenommeerde Belgische binnenhuisarchitecten bevelen ons bij hun klanten aan om onze bijzondere verftechnieken toe te passen.

Wij houden van veeleisende klanten

Prima, want dat zijn we zelf ook. Elke schilderopdracht – eenvoudig of complex – werken we tot in de kleinste details af met kwaliteitsvolle verf.

Wij streven als zelfkritische meesterschilders naar realistisch perfectionisme. Gewoon goed is voor ons niet goed genoeg.

Dit streven naar een perfect eindresultaat combineren we met marktconforme prijzen. Wij mikken voor elke schilderopdracht op de juiste prijs/kwaliteitsverhouding.

Waar en wat schilderen wij?

Iedereen die kwaliteitsvolle en verfijnde schilderwerken verwacht voor nieuwbouw of renovatie, kan op ons beroep doen.

Wij schilderen alle ruimtes en binnenschrijnwerken in villa’s, woningen, herenhuizen en appartementen.

Daarnaast voeren wij regelmatig opdrachten uit in hotels, restaurants, brasseries,… maar ook in kantoren, dokterskabinetten,….

Bekijk enkele realisaties >

Ook voor buitenschilderwerken

Bij buitenschilderwerken schakelen wij telkens onze verfleverancier in voor technisch advies. Zo bent u zeker van de beoogde kwaliteit inzake hechting en levensduur.

U geniet – indien gewenst – van tien jaar garantie op alle buitenschilderwerken. Onze verfleverancier staat garant voor de verfproducten en het gebruikte verfsysteem, wij voor de vakkundige uitvoering.

Onafhankelijk van verfleverancier

Wij kiezen ongebonden voor elke opdracht de beste verfleverancier. Voor de meeste opdrachten selecteren wij BOSS PAINTS. In specifieke gevallen verkiezen wij SIKKENS.

Volledige interieurrenovatie bij grotere projecten

Bij grotere interieurrenovatieprojecten kunt u de volledige coördinatie aan ons toevertrouwen. Zelf voeren wij de schilderwerken uit en vormen we uw enig aanspreekpunt voor advies en opvolging.

Onder onze verantwoordelijkheid schakelen we gespecialiseerde interieurpartners in voor de vloerbekleding, raamdecoratie,….