30 jaar
ervaring

Een andere kijk op wonen, werken of leven

Ontdek de eindeloze mogelijkheden in onze toonzaal

In onze toonzaal verkopen wij niets. Wel vindt u er ter inspiratie kleurenstalen en voorbeelden van onze bijzondere verftechnieken en stalen behangpapier. De mogelijkheden zijn zo goed als eindeloos. Samen zoeken we naar de opties die u aanspreken en uw interieur een meerwaarde geven. U mag rekenen op deskundig advies.

In onze toonzaal krijgt u een realistische presentatie van onze verschillende verfsystemen en decoratieve technieken. We hebben talrijke collectieboeken van het exclusieve gamma behangpapier van Arte.

Plannen voor de toekomst

Wall & Paints zit boordevol groeiplannen voor de toekomst. Zo investeerden we in een hangar als testruimte voor onze zoektocht naar nieuwe technieken en oplossingen. De huidige toonzaal sluit 31 oktober 2016.

Tegen midden 2017 openen we een toonzaal in een nieuwbouwproject. Op dit nieuwe adres (Dokter André Goffaertstraat 14a in Aalst) zullen we onze klanten nog professioneler van dienst zijn. Eveneens in 2017 openen we de hangar met demonstratieruimtes. Dan voorzien we meteen ook een naamswijziging naar ‘Wall & Paints Van den Bossche & Zn’.

In afwachting daarvan brengen we onze huidige collecties Arté en Boss Paints mee naar uw project.

Maak uw afspraak in onze toonzaal

Vul onderstaande gegevens in en we bellen u voor een afspraak.

Toonzaal
Bezig met versturen